Menu

Hjemmeholdet slået til sidst på Kalvøen

image
26. maj 2024 kl. 09:19

Dagens gæster fra Allerød FK havde ellers haft et frustrerende forår, og faktisk var sejren lørdag Allerøds første i slutspillet. Det lignede heller ikke en sejr til gæsterne i indledningen på kampen, hvor hjemmeholdet forsøgte sig med højt pres og leverede flere farlige situationer, men uden det rette slutprodukt.

Efter en halv times tid blev det imidlertid 0-1, da gæsternes Oliver Høeg udnyttede fornemt forarbejde af Christian Espenhain og kunne bringe Allerød foran.

Selvom Allerød FK ikke havde smagt sejrens sødme endnu, så var det faktisk 4 gang ud af de seneste 5 mulige, at man kom foran i opgørene, men holdet har haft for vane at smide føringerne senere i kampen.

Og det var lige præcis hvad der skete før pausen.

Cirka ti minutter efter føringsmålet blev det fortjent 1-1 på Frederikssund stadion, da Nicolai Jægergaard - som sædvanlig, havde man nær sagt - fik sparket bolden rundt om gæsternes målmand til udligning, og stillingen forblev også 1-1 til pausen.

For en måneds tid siden mødtes de to hold i Allerød, hvor Frederikssund IK vandt med 1-0 på mål af Oliver Drost, men hverken han, Jægergaard eller nogle af de andre farlige offensivspillere (Ates og Rahbek) kom på måltavlen i 2. halvleg.

Det gjorde derimod Mathias Sand - forsvarsklippen - som for en sjælden gang skyld fik udnyttet sin position fremme efter en dødbold til at score til 2-1 for FIK.

Men kampen skulle desværre for FIK tage endnu drejning - og det endte helt på hovedet, da den indskiftede William Kops scorede to gange på tre minutter i 78. og 81. minut, og så stirrede Frederikssund IK ind i et sjældent nederlag mod Allerød FK.

Selvom hjemmeholdet kastede alt frem mod slutningen og gav sig fuldt ud, så kom der ikke flere mål i opgøret, som derfor sluttede med en sejr til gæsterne.

Næste kamp for Frederikssund IK er på udebane på fredag aften d. 31. maj kl. 19.00, hvor man spiller i Gørslev.

Næste hjemmekamp er lørdag d. 8. juni kl. 13.00, hvor FIK tager imod Tårnby FF. Det er samtidig sæsonens sidste hjemmekamp og derfor sidste mulighed for at se Martin Hilstrup på trænerbænken for FIK.