Oven på en succesfuld pokalkamp tirsdag aften i Skævinge, så ser Frederikssund IK nu alene frem til lørdag eftermiddag. Her skal FIK på udebane spille mod Stenløse BK – et vaskeægte topbrag i Sjællandsseriens pulje 1.
FIK fører rækken med tre point ned til netop Stenløse BK, så intet er givet før opgøret, der kan ende med følgende udfald:
Sejr til FIK: sikrer direkte oprykning til Danmarksserien.
Uafgjort: FIK fastholder føringen i rækken og kan selv sikre oprykningen på hjemmebane lørdag d. 8. juni.
Nederlag til FIK: Stenløse BK overtager førstepladsen før sidste spillerunde – og FIK skal håbe på, at Stenløse kikser i sidste spillerunde, samtidig med at FIK selv vinder hjemme.
Stenløse BK vandt de to holds første indbyrdes opgør tilbage i efteråret med 2-0 på Frederikssund Stadion. Derfor vil Stenløse BK i tilfælde af pointlighed løbe med førstepladsen, da indbyrdes opgør tæller før holdenes endelige målscore.

I foråret har FIK hentet 16 point i 9 kampe (5 sejre, 1 uafgjort, 3 nederlag) og har i sæsonen 18/19 endnu ikke tabt to kampe i træk. De seneste tre udekampe er alle vundet med rent bur, og faktisk har Frederikssund IK scoret i alle udekampe i sæsonen med undtagelse af én, med en samlet målscore på 23-6 i sine ti udekampe.

Tirsdagens pokalsejr i Skævinge blev i øvrigt sikret på en stærk start af gæsterne, som relativt hurtigt i opgøret havde sat sig på kampen med en 2-0-føring efter mål af Shabab Khoshival og Lucas Christoffersen.
Tidligt i 2. halvleg reducerede hjemmeholdet, men FIK holdt fast i føringen og sejrede 2-1.
Næste runde i pokalturneringen spilles i øvrigt på hjemmebanen på Kalvøen, hvor Skjold Birkerød kigger forbi. Det foregår Grundlovsdag 5. juni kl. 19.00.
Der er med andre ord rigelig tid til både at stemme til Folketingsvalget og nå forbi til pokalkamp efterfølgende.

Men først gælder det altså Stenløse BK på udebane, hvor alt er på spil for de to hold.
Denne kamp spilles på Stenløse Stadion på lørdag d. 1. juni kl. 13.00.