FIK tilbage på vinderkurs i Helsinge

Lørdag eftermiddag skulle Frederikssund IKs Sjællandsseriehold forsøge at finde tilbage til sejrssporet ude mod Helsinge Fodbold efter i to kampe kun at have fået et enkelt point.
0-0 mod Farum var ærgerligt, mens nederlaget på 2-3 senest til Fredensborg BI for alvor fik panderynkerne frem hos cheftræner Martin S. Hilstrup, og derfor var det vigtigt at tage alle tre point med hjem fra Helsinge.
1. halvleg blev en meget rodet affære, og ingen af holdene formåede for alvor at sætte sig på kampen. Begge hold havde derimod fint styr på den defensive del af spillet – og stillingen ved pausen var derfor 0-0.

Efter pausen skulle FIK lige have overstået en 10-minutters udvisning til Patrick Dahm, men da holdet blev fuldtalligt var det som om, at topholdet fik et lille overtag. Da Helsinge kort efter selv blev ramt af en advarsel, så slog gæsterne til. Rasmus Johansson opsnappede bolden og spillede Stephan Traore, der fik ekspederet bolden i mål til 1-0 efter en god times tid.
Bagud 0-1 satsede hjemmeholdet mere frem ad banen, og det gav et par gode chancer til FIK.
Først ramte Christian Helev overliggeren efter et oplæg af Oliver Juul Hansen, der netop var blevet skiftet ind i stedet for Frederik Sommer.
Minuttet senere erobrede selvsamme Oliver Juul Hansen bolden og fik afgjort kampen til 2-0, da han sikkert driblede forbi Helsinges målmand og fik lagt bolden i nettet.
Det sidste kvarter handlede om at sikre sejren og et clean sheet – og selvom Helsinge var mest på bolden, så fik de aldrig rigtig udfordret gæsterne, som havde fået selvtillid og momentum med de to scoringer.

Med sejren er FIK nu på 36 point – seks flere end Stenløse BK på 2. pladsen – og der er lagt op til et intenst og spændende opgør på lørdag d. 11. maj kl. 13.00, hvor rækkens nr. 3 Liria FK gæster Kalvøen.
Da Liria FK og Frederikssund IK spillede mod hinanden tilbage i september, da vandt FIK med 2-1 på mål af Pelle Sørensen og Christian Helev.
Kom og støt op om hjemmeholdet, der med en sejr kan rykke endnu tættere på at sikre en top 2-placering.

Af |2019-05-05T21:48:58+02:005. maj 2019|Nyheder|0 kommentarer

Skriv en kommentarer