Det var med udsigten til midlertidigt at kunne overtage førstepladsen i tabellen, da FIK lørdag eftermiddag tog imod Snekkersten i Sjællandsseriens Pulje 1.

Og det var med de to nye ansigter, Mads Møller og Rasmus Johansson, sammen på den centrale midtbane. Til gengæld måtte Philip Simonsen forlade den bagerste plads på den centrale midtbane efter en god halv times spil pga. en skade, men hans erstatning, unge Mathias Sand, spillede en flot kamp.

Philip Simonsen nåede lige akkurat at se holdkammerat Frederik Sommer score årets første mål på Frederikssund stadion, da han efter 30 minutter løb igennem et par modstandere og fra en svær vinkel lykkedes med at udplacere Snekkerstens målmand til 1-0 for hjemmeholdet.
I pausen blev Mads Møller erstattet af Shabab Koshival, der som de fleste andre leverede en god kamp – og der vil være positive panderynker hos cheftræner Martin S. Hilstrup, når der skal vælges 11 spillere til startopstillingen næste gang. Der er efterhånden en god forståelse, mange gode løb og fantastisk opbakning blandt spillerne.
2. halvleg var ingen undtagelse. Det startede lige mellem holdene, og så kunne Alexander Svinggaard desværre udligne efter 65 minutter. Men som 2. halvleg skred frem, blev FIK mere og mere dominerende og skabte også en række muligheder i kampens sidste fjerdedel, hvor de næsten overløb gæsterne i perioder.

Og Snekkersten var heller ikke på omgangshøjde længe. Blot fire minutter efter udligningen kom FIK i front påny. Målscorer var Stephan Traoré – og da Christian Helev udbyggede føringen med omkring et kvarter tilbage, så var kampen afgjort.
Frederik Sommer blev kåret som hjemmeholdets bedste spiller, men det må have været tæt løb, for der var flere gode kandidater til titlen i 3-1-sejren.

Og med sejren returnerede Frederikssund til rækkens førsteplads – og her bliver de mindst en uge, da rivalerne fra Stenløse tabte med 1-4 til Albertslund. De fik således kun én uge på toppen, og forhåbentlig kan FIK fortsætte de gode takter, når de på lørdag d. 13. april spiller næste kamp.
Det er kl. 13.00 på Virum stadion, at FIK gæster Virum-Sorgenfri, der i den grad har behov for point. Holdet er placeret på rækkens sidsteplads og har stadig sit første mål i forårets kampe til gode.

Da de to hold mødtes i Frederikssund i efteråret, blev det 5-2 til FIK – og forhåbentlig kan vi frem til lige så underholdende en kamp, når holdene tørner sammen på lørdag.