Frederikssund sejrer – og overvintrer som nr. 1

Da FIK torsdag aften spillede sidste kamp før vinterpausen, leverede de måske efterårssæsonens fornemste præstation.
Og efteråret har ikke skortet på fine kampe, hvor holdet gang på gang er kommet fra baghjul og har sikret sejre, ofte i de afgørende minutter af kampene.

Det blev til 5-0 over Brøndby i Sjællandsserien, og derved overvintrer holdet på 1. pladsen i rækken, med minimum tre points ned til Stenløse, der først spiller i weekenden mod Helsinge, før de går på vinterferie.

Modsat efterårets generelle tendens, så kom FIK foran allerede efter syv minutters spil.
Frederik Sommer fik en dyb bold mod baglinjen, som han fik lagt bolden ind foran mål. Her skulle Stephan Traoré så blot sætte indersiden på. Frederik Sommer scorede derefter selv kort før pausen, da Shabab Koshival noget heldigt fik spillet ham fri. Med en stiv tå omsatte FIKs nr. 10 til 2-0.

Også Frederikssunds tredje mål var Frederik Sommer involveret i, da han fik en aflevering fra Pelle Sørensen, som han sendte videre til holdets topscorer Christian Helev, der let og sikkert gjorde det til 3-0. Det var som om, at pusten hermed blev slået ud af Brøndby-holdet – og allerede få minutter senere blev sejren endelig, da det blev 4-0 efter knap en times spil. Målscorer var igen Frederik Sommer, der afdriblede hjemmeholdets keeper efter at være blevet sendt alene igennem.

Den sidste halve time blev mere rolig, men det blev dog 5-0, da indskiftede Oliver Juul Hansen i det 76. minut kunne score sikkert i en situation, hvor Brøndbys målmand missede et indlæg. Oplægget stod Nicklas Lohals for – og således blev Oliver Juul kalenderåret 2018’s sidste målscorer for Frederikssund.

FIK starter forårssæsonen med en række træningskampe, og herefter venter en meget spændende halvsæson, hvor oprykning til Danmarksserien er inden for rækkevidde. Især hvis man kan fortsætte den positive udvikling, som holdet har gennemgået henover 2018.

FIK starter foråret 2019 med en kamp i Herstedøster fredag d. 29. marts kl. 18.00.

 

Af |2018-10-26T14:10:42+02:0026. oktober 2018|Nyheder|0 kommentarer

Skriv en kommentarer