FIK buldrer videre med udesejr

Lørdag sejrede Frederikssund igen-igen i Sjællandsserien. Det blev til en 3-0 udesejr hos Glostrup, endda uden at holdet spillede sig helt ud.

Glostrup startede kampen godt, som de fleste af FIKs modstandere i sæsonen, og vandt de fleste nærkampe. Trods en skidt sæsonstart for Glostrup var det som om, at sidste weekends sejr over Farum havde givet dem blod på tanden, og igennem første halvleg spillede værterne sig gang på gang godt frem på banen.
FIK-spillerne kæmpede udover det friske hjemmehold også imod den stærke sol, der sad lige i øjnene på dem.
Mod slutningen af første halvleg var gæsterne godt i gang med at få overtaget, da kampens første mål blev scoret. For en sjælden gangs skyld var det de gul/blå, der kom foran 1-0 i det 42. minut, da en velspillende Patrick D. Nielsen gik til baglinjen og slog bolden ind til Frederik Sommer, der lagde bolden til rette for topscorer Christian Helev, som sikkert sparkede bolden i mål.

Med 1-0 ved pausen fik topholdet den ro, som de havde manglet lidt i kampens indledning. En enkelt gang måtte målmand Joaquin Martinez hjælpe sit forsvar ved flot at hente bolden helt nede ved den ene stolpe.
Efter en times tid lignede det kampens afgørelse, da FIK udnyttede en flot omstilling, hvor Christian Helev spillede din angrebsmakker Frederik Sommer i dybden, som han koldt udnyttede til 2-0.

Kort efter var Christian Helev på spil igen, da han med endnu en scoring lukkede kampen til 3-0. Det var efter flot forarbejde af Pelle Sørensen, og herefter forløb kampen uden yderligere scoringer.
Martin Hilstrup glædede sig over såvel de tre points som holdets stærke organisation, der sikrede et sjældent clean sheet. Den organisation og stærke tro på egne evner kommer forhåbentlig holdet tilgode på lørdag d. 20. oktober kl. 13.00, hvor der er både lokal- og topopgør i rækken, når nr. 2 Stenløse BK kigger forbi Kalvøen.

Frederikssund kan med en sejr i den kamp spille sig mindst otte points foran den nærmeste forfølger.
Der er for alvor grund til at holde gnisten og kigge forbi for at støtte hjemmeholdet.
Der er selvfølgelig gratis adgang til topopgøret.

Af |2018-10-13T19:37:59+02:0013. oktober 2018|Nyheder|0 kommentarer

Skriv en kommentarer