Nyt comeback bringer FIK på 1. pladsen

FIK har overtaget 1. pladsen i Sjællandsserien. Det skete lørdag eftermiddag, da holdet vandt 2-1 på udebane over Liria.
Kampen udviklede sig præcis som så mange andre i denne sæson for FIK. Liria bragte sig nemlig foran 1-0 efter et kvarters tid ved Jens Lindboe, og 1-0 var også stillingen, da holdene gik til pause.

Frederikssund kunne ikke rigtig få spillet til at glide, og der var ikke mange tegn på, at topholdet skulle tage alle tre points med hjem fra Klausdalsbrovej denne lørdag.
Men for femte gang i syv kampe vendte FIK et truende nederlag til sejr.
Først udlignede Christian Helev, der efterhånden ligner en ægte fuldblodsangriber på FIKs hold, hvor han ellers førhen huserede meget på den defensive midtbane.
Med et kvarter tilbage fik FIKs Mohammed Mohammed sendt et indadskruet indlæg ind i feltet, hvor Christian Helev fik presset sig foran sin markør og headede bolden ind bag Liria-målmanden.

Og som et ægte tophold har FIK også for tiden en evne til at få det hele med til allersidst.
Med ca. et minut tilbage af kampen kunne Pelle Sørensen med en dundrende højrefod hamre Frederikssund på 2-1. Liria kun fik afvist et indlæg ud til kanten af eget felt, og der stod FIKs nr. 7 og sikrede endnu engang tre points til Frederikssund, som nu er alene på førstepladsen i rækken foran Helsinge Fodbold, der tidligere lørdag tabte overraskende til Fredensborg BI med 1-2.

Frederikssund spiller på lørdag d. 6. oktober kl. 13.00 hjemme mod Albertslund IF, der kun har tabt en enkelt af deres syv kampe i sæsonen. Det er på Frederikssund Stadion, og der er selvfølgelig fri entré, så man kan følge om afstanden til forfølgerne fastholdes eller måske endda udbygges.

Af |2018-09-30T17:04:18+02:0030. september 2018|Nyheder|0 kommentarer

Skriv en kommentarer