Der var dømt vaskeægte topopgør, da Helsinge Fodbold lørdag eftermiddag gæstede Frederikssund på Kalvøen.

Næsten 200 tilskuere trodsede det halvdårlige vejr, og de kunne se et FIK-hold, der startede som lyn og torden. Mindre end to minutter skulle gå, før Stephan Traore kunne bringe hjemmeholdet foran. Bolden kom ind fra højresiden, og på midten blev den forlænget til en helt fri Traore, der omsatte sikkert til 1-0.
Det var en nærmest helt uvant situation for Frederikssund, der ikke før i sæsonen har bragt sig i front fra start i kampen.
Men det skete så i dag i sæsonens hidtil vigtigste kamp, men desværre holdt føringen ikke halvlegen ud.
Efter 34 minutter blev FIK reduceret til ti mand pga. en advarsel til Jannick Andersen, og kort efter udnyttede Helsinge overtallet til at stikke en bold i dybden, hvor Frederik Scheuer elegant curlede bolden forbi en chanceløs Lasse Bai i Fr.sund-målet.
Resten af første halvleg var Helsinge ovenpå, men det var småt med chancerne i begge ender.

Efter pausen startede FIK så ‘forfra’ og var bedre end det gæstende hold frem til slut.  – dog uden at kunne afgøre med flere scoringer. Trods pæne chancer til Pelle Sørensen, Christian Helev og Jannick Andersen forblev det ved 1-1 – et resultat som begge hold kan leve med. Således er Helsinge og Frederikssund fortsat side-om-side i tabellen med hver 14 points for seks kampe.

Næste kamp for Frederikssund er på lørdag d. 29. september, hvor man på udebane spiller mod Liria FK kl. 15.00. Liria er placeret på 4.pladsen i rækken, dog seks points efter de to tophold.

Næste hjemmekamp i Sjællandsserien for Frederikssund er lørdag d. 6. oktober kl. 13.00, hvor Albertslund IF venter. De har fået en svingende start med en del uafgjorte kampe, hvorfor holdet også kun er placeret umiddelbart over nedrykningsstregen i den fortsat temmelig tætte række.