FIK kom i udekampen i Fredensborg i lørdags for fjerde gang af fire mulige bagud i den nye sæson.
Men som de tre tidligere gange, så skulle holdet via stærk moral komme tilbage og undgå nederlag.

Første halvleg var en rolig affære og sluttede uden mål. Så i det mindste kom FIK af med den uheldige tendens, at alle tre modstandere før denne kamp havde bragt sig foran inden for kampens første fem minutter. Efter pausen var det dog Fredensborg, der alligevel skulle score kampens første mål. Det var efter 55 minutter, at Mathias Olesen kunne bringe Fredensborg på vinderkurs.
Og som minutterne sneg sig derudaf og afslutningen nærmede sig, lignede det unægteligt, at han skulle blive matchvinder for hjemmeholdet.
I hvert fald skulle man helt frem efter uret havde passeret de 90 minutter, før der igen skete noget. Men så gik det også stærkt.
Der var drama for alle pengene.
Først blev FIK tilkendt et straffespark, men Mikkel Eliassen brændte den oplagte mulighed. Heldigvis for Eliassen og FIK fandt dommerne, at hjemmeholdets målmand var gået for tidligt og gav FIK en ny chance. Her var Eliassen sikker og med 1-1 lignede det, at FIK havde sikret sig ét point og fortsat kunne kalde sig ubesejret.
Men det var slet ikke slut endnu.
Dommeren lagde passende mange minutter til, og da uret rundede 95 minutter, så slog “the comeback kings” såmænd til igen og sikrede alle tre points. Det var der ingen, der havde set komme bare ti minutter tidligere. Målet til 2-1 kom via et behersket hovedstød fra FIKs ‘nye’ frontmand, Christian Helev – som ellers førhen har virket på midten, men i denne sæson har fået chancen som angriber.
Den plads mister han næppe med afgørende scoringer som denne, og FIK bider derfor Helsinge Fodbold i haserne. FIK har 10 points – tre færre end Helsinge – men kan komme på omgangshøjde med topholdet, hvis FIK er i stand til at vinde tirsdagens udsatte kamp i Snekkersten.

Uanset hvad, så er der dømt vaskeægte topbrag på Frederikssund Stadion på lørdag d. 22. september kl. 13.00, når rækkens nr. 1 og 2 tørner sammen. Der dukker Helsinge Fodbold nemlig op, og så skal det blive spændende at se, om FIK kan vende den dårlige tendens med altid at komme bagud.
Men omvendt, skidt med det første mål, når bare man laver kampens to sidste – som det er sket i alle sæsonens kampe for FIK hidtil.