I sæsonens næstsidste kamp spillede Frederikssund på udebane i Tuse.
Den ansvarlige træner på dagen var Carsten Christensen, da holdets normale træner Martin S. Hilstrup var på DBU-træneruddannelse i Århus.

Kampen kunne, i tilfælde af sejr, så godt som sikre 3. pladsen i Sjællandsseriens Pulje 1 til FIK.

Men der var ikke spillet mere end syv minutter, før hjemmeholdet bragte sig foran. FIK sled derefter for at komme tilbage i kampen – og det skete endelig omkring halvlegens sidste minut.
Shabab Koshival blev nedlagt ude i den ene side, og indlægget fra det efterfølgende frispark strejfede Mikkel Eliassen førend bolden endte for fødderne af Emil D. Sørensen. FIK-topscoreren omsatte sikkert i mål.
Pausestillingen var således 1-1, og FIK havde tillige sikret sig overtal i 2. halvlegs begyndelse, da frisparket til Shabab, der førte til det udlignende mål, også havde resulteret i en advarsel til hjemmeholdets Kasper Gyldenkærne.
FIK var da heller ikke sene til at udnytte overtallet på den anden side af pausen. Et hurtigt indkast af Martin B. Hansen fandt igen Emil D. Sørensen, der med et par skarpe finter og et knaldhårdt skud fik bragt gæsterne på 2-1.

Desværre fik det hjemmeholdet til at vågne op, og inden for blot otte minutter var kampen igen vendt på hovedet, da Tuse IFs Oliver Frederiksen scorede to mål.
Trods at FIK gjorde ihærdige forsøg på at komme tilbage i kampen påny, så blev Oliver Frederiksen ophavsmand til kampens sidste mål, som hjemmeholdet scorede i kampens sidste minut.

Derpå blev det 4-2 til Tuse IF, som nu selv har en chance for at nappe 3. pladsen. Det kræver dog points mod rækkens to suveræne tophold, BSF og Allerød FK, i Tuse IFs sidste to kampe.

Derfor har FIK fortsat en realistisk chance for at ende på 3. pladsen. Udover Tuse IF, så er det Herstedøster IC, som spiller om 3. pladsen. De møder i deres sidste kamp også topholdet fra Allerød FK.
Den kamp finder sted samtidig med, at FIK spiller hjemme mod bundholdet fra Lundtofte.
Alle kampene i den sidste spillerunde afvikles på lørdag d. 9. juni kl. 15.30.