Ugen begynder godt, men slutter desværre mindre godt for damerne

FIKs dame senior hold har i de sidste 14 dage af turneringen et stramt program. Damerne var i mandags en tur i Melby, hvor de gentog det gode og modige spil fra sidst de mødte Melby og tog her en 0-6 sejer med hjem. Her kom der lidt flere spillere på måltavlen herunder blandt andet forsvarsspiller Trine Bang, angriber Louise Tørring, venstre kant Pernille Blauenfeldt og den fortsatte topscorer Simone Persson.

Det var en aldeles fremragende kamp spillet i de flotte landlige omgivelser i Melby med en masse kombinations spil.

Kampens spiller valgt af spillerne: Trine Bang

Onsdag aften var returkampen mod Hillerød på programmet. Det var en kamp med rigtig meget flot spil af FIKs damer på en ellers rigtig varm aften. Spillerne havde mange gode skud på mål, hvoraf mindst 5 sad på ydre stolperne – øv! Damerne sad på store dele af kampen, og Hillerød kom kun til få chancer. Desværre formåede de at udnytte et hjørnespark, hvor bolden ikke blev clearet og scorede til 1-0 5 minutter inden slutfløjtet.

FIKs damer kæmpede en brav kamp, og kan godt være stolte af den samlede indsats.

Kampens spillere valgt af spillerne selv: der var flere der ydede en god indsats så det blev en delt udnævnelse mellem Kamilla Jensen, Pernille Blauenfeldt og Kathrine Steendahl.

Allerede mandag tager damerne imod Anisse på hjemmebane kl 19.00, så kom endelig ned forbi og giv lidt opbakning til damerne.

Af |2018-05-31T12:13:28+02:0031. maj 2018|Nyheder|0 kommentarer

Skriv en kommentarer