Frederikssund skimter tredjeplads efter sejr

Frederikssund IK hentede tre flotte points i hjemmekampen mod Liria FK lørdag eftermiddag.
Fra kampens start var FIK styrende – og der skulle da også kun gå et kvarter før en løs bold i feltet blev omsat til scoring fra hjemmeholdets Shahab Koshival.

Målet fik dog i første omgang ikke FIK til at løsne deres greb i gæsterne, men det blev ikke til flere mål før Liria omkring den halve time begyndte at få arbejdet sig lidt ind i kampen.
En hård kendelse mod hjemmeholdets Nicklas Lohals resulterede før pausen i et straffespark til Liria, som dog måtte se sparket blive først halvklaret af målmand Lasse Bai, og dernæst tacklet ud af farezonen af selvsamme Nicklas Lohals, som forseelsen var dømt imod.

Det momentum fik hjemmeholdet fuldt udbytte ud af, da de kort efter kom på 2-0. Emil D. Sørensen fik fra midten en friløber alene med målmanden, og han svigtede ikke.

Anden halvleg blev kontrolleret kørt hjem, og det var tættere på 3-0 til FIK end reducering fra gæsterne. Både Philip Simonsen, Alexander Strunge og Shahab Koshival havde pæne muligheder, men ingen af dem formåede at udbygge føringen yderligere.
Mikkel Eliassen spillede stærkt i centerforsvaret og blev kåret til hjemmeholdets bedste mand i kampen, der således sluttede 2-0.

På tirsdag skal Frederikssund til Farum for at spille den udsatte kamp færdig. Den blev aflyst sidste weekend pga. tordenvejr ved stillingen 1-0 til Farum.
Undgår FIK at tabe, så vil de være i en udmærket position til at nappe den samlede 3. plads i rækken.

Udover den udsatte kamp, så mangler Frederikssund i den kommende weekend at spille mod Tuse IF på udebane, før de i sæsonens sidste kamp tager imod Lundtofte på Frederikssund Stadion. Den kamp spilles lørdag d. 9. juni kl. 15.30.

Af |2018-05-27T01:22:40+02:0027. maj 2018|Nyheder|0 kommentarer

Skriv en kommentarer