Liria FK besøger Frederikssund stadion

Sæsonens næstsidste hjemmekamp finder sted lørdag d. 26. maj kl. 13.00 på Frederikssund stadion.
Gæsterne er Liria FK, som er placeret lige over FIK i Sjællandsserien med samme antal points.

Til morgendagens kamp er FIK forstærket i forhold til senest, hvor holdet var ramt af adskillige afbud. Både anfører Martin B. Hansen, Lasse Jensen og Mohammed Mohammed er tilbage i truppen, og det kan forhåbentlig løfte holdet og give en tiltrængt sejr, så sæsonens sidste indtryk forbliver positive efter en forårssæson, der har næret håb om en spændende tid efter sommerferien.

Alt tegner til en tæt og lige kamp, som det var senest, da de to hold krydsede klinger. Det skete i oktober, hvor Liria sejrede 2-1 hjemme i en spændende kamp. Det bliver spændende at se, om Frederikssund kan skaffe sig en revanche for det nederlag og avancere i rækken, hvor det fortsat er tæt. Således har FIK kun tre points op til 3. pladsen, som Farum indtager.

FIKs seneste kamp i rækken var jo netop imod Farum, men den kamp blev afbrudt allerede i 1. halvleg pga. tordenvejr. Den kamp spilles færdig på tirsdag aften kl. 18.30 i Farum. Stillingen var 1-0 til Farum, da kampen blev afbrudt.

I de øvrige resterende kampe mangler Frederikssund at spille ude mod Tuse og hjemme i sæsonens sidste kamp mod bundholdet Lundtofte, som desværre sejrede mod Frederikssund i pokalturneringen forleden aften efter straffesparkskonkurrence.

 

Af |2018-05-25T23:56:03+02:0025. maj 2018|Nyheder|0 kommentarer

Skriv en kommentarer