Afbudsramt FIK tager til Farum

Sæsonen 2017/18 er langsomt på vej mod sin afslutning. Efter et ellers rigtigt stærkt forår har de sidste par kampe været hårde for FIK.
Fire kampe resterer, og det kan stadig blive alt fra 3.- 8. pladsen for Frederikssunds hold i Sjællandsseriens Pulje 1.

Den første af de fire kampe, som kan sikre en slutplacering i den sjovere ende af tabellen, spiller FIK lørdag eftermiddag i Farum, som i skrivende stund optager netop 3. pladsen i rækken, tre points foran FIK.

Men det er et hårdt ramt FIK-hold, som skal forsøge at udligne hjemmeholdets 29 points.
Udover den faste anfører Martin B. Hansen må Frederikssund undvære Stephan Traore, Patrick Dahm Nielsen, Lasse Jensen, Mohammad Mohammad – og som om det ikke var nok, så må Daniel Randsted også ses bort fra.
Derfor er bl.a. Emil Mousing Hansen, Alexander Strunge Hartley og Christoffer Klugh Henriksen alle at finde i truppen til opgøret. De to sidstnævnte er årgang 1999, så de har faktisk en alder, der berettiger dem til at spille U-19.
Derudover kan der være sæsondebut i vente for Frederik Næblerød Andersen, der ligeledes er udtaget til kampen i Farum.

Om det forestående opgør siger træner Martin S. Hilstrup: “Farum er det bedste hold vi har spillet imod i sæsonen. De var rigtig gode da de vandt 5-2 på Frederikssund Stadion tidligere på sæsonen. Den kamp vil vi naturligvis gerne revanchere, og se om vi samtidig kan holde os til i kampen om de bedre placeringer i rækken. Med de mange ændringer i truppen bliver det en udfordring, men jeg forventer at spillerne står sammen og arbejder for holdet, så kan der godt være tre points til os lørdag“.

Om sæsonens tredje udesejr bliver en realitet – det ved vi først lørdag eftermiddag. Og herefter venter en anden af konkurrenterne om midterplaceringerne, Liria FK, som gæster Kalvøen lørdag d. 26. maj kl. 13.00.

Af |2018-05-17T23:50:35+00:0017. maj 2018|Nyheder|0 kommentarer

Skriv en kommentarer