FIKs dame senior hold bød til aften Melby velkommen i det flotte vejr.

Dette var en kamp, hvor det blev tydeligt at chef træner Ib Larsens hårde konditionstræning med 8 sekunders spurter på tværs af banen gav pote! Dette blev især tydeligt i 2. halvleg, hvor damerne fortsat kørte på med fuld skrue, og Melbys spillere tabte pulsen lidt.

Damerne var i dag generelt mere offensive i spillet end de foregående kampe. De stillede op med en 3-3-1 formation, hvilket gav pote i spillet mod Melby. Første halvleg var pigerne lidt beskedne og skulle lige spilles varme, og gik til pause med en 1-0 føring. I anden halvleg fik damerne blod på tanden og stort set alt spillet foregik med småpasninger foran Melbys mål og resulterede i 5 flotte mål.

Alt i alt en velspillet kamp med nogle gode 1-2 kombinationer og rigtige løb for hinanden.

Kampens spiller valgt af spillerne: Simone Persson

Dagens trup:
Trine Freck
Sandie Bagge
Christina Koefoed-Hansen
Kamilla Jensen
Simone Persson
Mie Krogh
Louise Tørring
Katja Schnackf
Pernille Blauenfeldt
Kathrine Steendahl
Rikke Bang