FIK må nøjes med uafgjort

Lørdagens gode vejr havde lokket mere end 150 tilskuere på Frederikssund stadion. De var kommet for at se Frederikssunds Sjællandsseriehold fortsætte en god stime på hjemmebane, hvor man inden dagens kamp kun havde sat point til imod de tre tophold i rækken.

Dem hører RB 1906 bestemt ikke iblandt. Faktisk var gæsterne inden kampen rækkens dårligst præsterende hold i foråret, bortset fra den absolutte bundprop Kalundborg.

Kampens første chance var til hjemmeholdet. Den kom på et hovedstød efter hjørnespark efter ti minutters spil, men RB fik afværget på målstregen. Forinden var gået en start, hvor begge hold skulle fornemme bane, bold og vejr. Men det var FIK, som i den grad satte sig på første halvleg.
Adam Kielsgaard spillede sig flere gange flot frem på venstrekanten, og efter 17 minutter fik Oliver Juul Hansen en god flugtmulighed efter netop indlæg fra Kielsgaard, men desværre manglede afslutningen præcision.
Der skulle dog blot gå to minutter yderligere, før FIK tog føringen. Et indlæg fra højrekanten gik til bagerste stolpe, hvor Kielsgaard igen dukkede op. Hans hovedstød endte for fødderne af Emil Sørensen, der ramte stolpen, hvorefter Pelle Sørensen kunne sparke bolden i mål uden chance for RB-målmanden.

Efter en halv time måtte overliggeren redde for gæsterne, da et farligt hjørnespark fra højre endte i panden på Philip Simonsen, men ind ville bolden ikke.
Men det skulle blive 2-0 før pausen, da Pelle Sørensen igen var på pletten, og igen efter opspil over venstrekanten. Efter lidt ping-pong i feltet kunne han med et præcist højrefods-hug til det lange hjørne bringe hjemmeholdet på vinderkurs med 2-0.

Herfra var hjemmeholdet dog aldeles uskarpt – både da Oliver Juul Hansen kort før pausen missede alene med målmanden, og især da hjemmeholdet midt i 2. halvleg tillod sig at misbruge et straffespark.
Desværre skulle de brændte chancer blive skæbnesvangre for FIK, da RB 1906 på to mål i løbet af ca. ti minutter fik bragt balance i regnskabet med et kvarter tilbage af kampen.
“Når man ikke tager sine chancer og lukker kampen, så risikerer man at stå skuffet bagefter. Og det er vi i den grad lige nu”. Det var ordene fra Martin S. Hilstrup, FIKs træner efter kampen.

Næste kamp for Frederikssund er på lørdag d. 19. maj kl. 13 imod Farum BK, der har haft en flot sæson, men også har mistet pusten på det sidste. Farum har ikke vundet i deres seneste fire kampe, og har nu misset chancen for at hente rækkens to suveræne tophold, Allerød FK og BSF.
Næste hjemmekamp er lørdag d. 26. maj kl. 13.00 på Frederikssund stadion, hvor Liria FK kommer på besøg.

Af |2018-05-12T18:57:36+00:0012. maj 2018|Nyheder|0 kommentarer

Skriv en kommentarer