Vores Dame Senior hold gæstede i dag Himmelev pigefodboldhold i Roskilde – puljens endnu ubesejrede tophold.

Taktikken med en defensiv opstillingen var igen i fokus mod det noget yngre hold fra Roskilde. FIKs damer tog udgangspunkt i en 4-3 opstilling. Dette fungerede godt, da der blev lukket godt ned Roskildes løb op af banen. Damerne går dog til halvleg med en stilling på 2-0 til Roskilde. Desværre.

Anden halvleg byder på rigtig meget flot spil og gode skud udefra fra FIKs damer. Der var også et rigtig flot hovedstødsforsøg fra Rikke Bang. Det var dog bare ikke lige damernes dag i dag, og kampen endte 2-0 til Roskilde. Hele kampen igennem var kendetegnet af en rigtig brav indsats fra alle FIK spillerne, der ikke lod sig slå ud af den bagende sol og en noget ujævn græsbane.

Kampen spiller valgt af spillerne: Simone Persson

Dagens spillere:
Trine Freck
Rikke Bang
Christina Koefoed-Hansen
Pia Nørgaard Kørvell
Sandie Bagge
Kamilla Jensen
Katja Schnack
Louise Tørring
Mie Krogh
Simone Persson