Frederikssunds Dame Senior hold tog i dag imod puljens ubesejrede tophold på Frederikssund Stadion – Hillerød GI Damer.

Der har igennem årene været mange tætte opgør mod Hillerød GI Damer, og forventningerne til dagens kamp var bestemt ikke lave. Hillerød er nogle garvede spillere, der ikke må undervurderes. FIK valgte derfor i dag at stille op i en mere defensiv opstilling end ellers. Det blev en 4-2-1 formation, hvilket viste sige at være den helt rette model mod det garvede Hillerød hold.

Det var en lige kamp med masser af boldspil hos både FIK og Hillerød GI. Frederikssund formåede dog af stå stand imod Hillerøds hurtige angreb og skud udefra, og formåede at udnytte den plads den defensive opstilling skabte længere fremme på banen med nogle gode bolde og en masse løb. Første mål blev scoret af angriberen Katja Schnack efter en flot 1-2 kombination med midtbanespiller Simone Persson, hvorefter Katja fra en skarp vinkel får bolden sat i nettet ved bagerste stolpe. Andet mål kom ikke meget senere, hvor Simone Persson får en god spilning i det frie rum, og først får ramt en modstander med derefter ved et hurtigt genpres får sat bolden ind med et langskud under overlæggeren. Damerne går til pause med en 2-0 føring.

Anden halvleg er bestemt ikke kedelig og præges af en del hjørnespark og gode løb hos både hjemme og udehold. Trods en masse skud på mål og et enkelt langskud på overlæggeren fra midtbanespiller Kamilla Jensen så holdes resultatet 2-0 til slutfløjtet.

Flot og velspillet kamp i dag.

Dagens spiller valgt af spillerne: Trine Bang

Dagens trup:
Rikke Bang
Sandie Bagge
Trine Bang
Pia Nørgaard Kørvell
Christina Koefoed-Hansen
Kamilla Jensen
Simone Persson
Mie Krogh
Louise Tørring
Katja Schnack

 
Jacob