Lørdag eftermiddag spiller Frederikssunds Sjællandsseriehold på udebane i Pulje 1 mod Kalundborg.

Da de to hold mødtes tilbage i september vandt FIK sikkert på hjemmebane med 4-0, og hverken før eller siden har der været mange opløftende momenter for Kalundborg i sæsonen.

Holdet ligger sidst i rækken, uden sejr i sæsonens 14 kampe.

Kun én gang er det lykkedes Kalundborg at holde nullet – det var i den seneste hjemmekamp mod Tuse, men ellers har Kalundborg indkasseret fire mål i snit pr. kamp i denne sæson.

Så der skulle være god chance for yderligere tre points til FIK, der senest besejrede Glostrup 2-0.

 

Dog har FIK til kampen lørdag et par spørgsmålstegn, idet Stephan Traore har været ramt af sygdom og Patrick Dahm har et knæ, som gør hans deltagelse tvivlsom. Senere fredag afgøres det, om de to spillere vil kunne deltage.

 

Derimod er der gensyn med både Marco Thorhauge og Emil Sørensen. Sidstnævnte er igen til rådighed og udtaget til truppen efter han støvede formen af i tirsdag, hvor han scorede fire mål i en U21-kamp.

I samme U21-kamp imponerede Alexander Strunge Hartley med to mål og godt spil. Faktisk så meget, at han også er udtaget til lørdagens kamp og kan debutere på FIKs førstehold, hvis han får spilletid.

 

Træner Martin S. Hilstrup vil naturligvis gerne have tre points, så man kan udbygge afstanden til bundplaceringerne og kigge opad i stedet. Desværre er de førende hold så langt foran FIK, at det virker mere end almindeligt svært at indhente over de resterende kampe.

 

Spændende bliver det om holdet for første gang i sæsonen kan holde nullet i to kampe i træk, ligesom det kun én gang før er blevet til to sejre i træk.

Så der er masser at spille om på Munkesø Stadion på lørdag.
Kampen starter kl. 15.00.

NB/